MENÜ

NEMZETKÖZI KAMPÁNY AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS JÓLÉTÉRT!
Regeneráció Filozófiája

Élelmiszereink 90%-a manipulált, adalékanyagokkal teli, ami nagyban befolyásolja az egészségünket az életminőségünket.

 

A kampány célja, hogy az emberek többet törődjenek egészségükkel és alkalmazni tudják a helyes táplálkozást.

 

 

 

Ebben segít Dr. Chen világhírű gyógynövény-specialista és gyógyszerész, aki évekkel ezelött megalkotta a Regeneráció Filozófiáját. Amivel modernizálta és új szintre emelte az ősi kínai gyógynövényismereteket.

Tisztítás+Táplálás= Egyensúly

Miért fontos a szakértelem? -kattintson az alábbi linkre:

http://www.sunrider.com/Hng/WebForm/Products/Expertise.aspx

 

1982-ben feleségével Dr. Oi-Lin Chen-el, aki nyugati orvoslást tanult megalapította első élelmiszer gyárát Amerikában.

 

 

Az élelmiszergyár megalapításával céljuk mindmostanáig is a Világ életminőségének javítása. Ezért kapta a Sunrider nevet. (Naplovas)

Jelenleg 8 csúcstechnológiával rendelkező élelmiszer gyártóüzemük  van a Világ több pontján.

 

Alapterületük összesen: 182.000 m2

 

A nemzetközi vállalat:

http://www.sunrider.com/Hng/WebForm/Company/Company.aspx

 

 

Hírek

 • TUDTAD, HOGY....?
  2016-04-27 11:14:50

  ÉLELMISZEREK ÉS  NEM KÉMIAI VEGYÜLETEK

  Szervezetünk az élelmiszereket és nem a kémiai vegyületeket ismeri fel táplálékként. A legtöbb táplálékkiegészítőből hiányzik az élet azon strukturája, amelyet a szervezet élelmiszerként ismer fel.

  VÁLTOZATOSSÁG

  Nincs tökéletes élelmiszer vagy összetevő. A tápanyagok és élelmiszerek széles választéka szükséges az egészséges szervezet számára.

 • A bőr
  2016-04-27 09:22:57

  Mit gondol, melyik az emberi test legnagyobb szervrendszere? A bőr. Amikor fáradtak vagyunk, vagy nem érezzük jól magunkat, az első árulkodó jel az arc színében jelentkezik—bőrünk veszít a fényéből és feszességéből. Ezért a bőrünknek nem csak kívülről, de belülről is szüksége van a gondoskodásra. Amilyen mértékben segítenek a gyógynövények a szervezet egészségének megőrzésében, olyan mértékben fog javulni a bőrünk megjelenése is.

 • Üzleti lehetőség
  2016-04-27 08:06:49

  A Sunrider International széles körben ismert arról, hogy az általa kínált üzleti lehetőséggel világszerte segíti az embereket egy jobb élet és az anyagi függetlenség elérésében. Ezzel összhangban, a Sunrider elkötelezett híve a világ jobbá, változatossá és emberbarátibbá tételének. Oktatás, egészség, művészetek és a környezet - csak néhány azok közül a területek közül, ahol a Sunrider szeretne javítani az emberek életén.

 • Egészség
  2016-04-27 08:05:17

  EGÉSZSÉG
  A sikeres élet része az egészséges élet. A Sunrider deklarált célja nemcsak az igazán tápláló termékek biztosítása, hanem olyan programok támogatása is, amelyek egészségesebb és teljesebb jövőt igyekeznek teremteni mindannyiunknak.

Szavazz Te is !

Neked melyik fontosabb az életedben?
pénz
egészség
Asztali nézet