MENÜ

NEMZETKÖZI KAMPÁNY AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS JÓLÉTÉRT!
Regeneráció Filozófiája

Kampány a Jólétért és az Egészségért!

 

1., Cseréld le az italod Fortune Delight-ra!

2., Ismertesd meg barátaiddal is, a Kampány programmal együtt!

 

 

A Kampány nem eladásért fizet, hanem a segítségedért!

Az ingyenes regisztráció után mindenki sajátmagának tudja megvásárolni az italát.

 

Gyorsan és sok ember javíthatja életminőségét és életszínvonalát ! Egyszeri "munka" , havi kifizetés!

 

Mindössze az első hónap igényel "munkát",mivel mindennap iszunk valamit, ezért ugyanez a kifizetés minden hónapban megismétlődik!

 

Fogadd szeretettel ezt a lehetőséget és add tovább azoknak, akik szintén isznak valamit, de még nem elégedettek az anyagi helyzetükkel!

 

E-mail: egeszsegkamp@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • TUDTAD, HOGY....?
  2016-04-27 11:14:50

  ÉLELMISZEREK ÉS  NEM KÉMIAI VEGYÜLETEK

  Szervezetünk az élelmiszereket és nem a kémiai vegyületeket ismeri fel táplálékként. A legtöbb táplálékkiegészítőből hiányzik az élet azon strukturája, amelyet a szervezet élelmiszerként ismer fel.

  VÁLTOZATOSSÁG

  Nincs tökéletes élelmiszer vagy összetevő. A tápanyagok és élelmiszerek széles választéka szükséges az egészséges szervezet számára.

 • A bőr
  2016-04-27 09:22:57

  Mit gondol, melyik az emberi test legnagyobb szervrendszere? A bőr. Amikor fáradtak vagyunk, vagy nem érezzük jól magunkat, az első árulkodó jel az arc színében jelentkezik—bőrünk veszít a fényéből és feszességéből. Ezért a bőrünknek nem csak kívülről, de belülről is szüksége van a gondoskodásra. Amilyen mértékben segítenek a gyógynövények a szervezet egészségének megőrzésében, olyan mértékben fog javulni a bőrünk megjelenése is.

 • Üzleti lehetőség
  2016-04-27 08:06:49

  A Sunrider International széles körben ismert arról, hogy az általa kínált üzleti lehetőséggel világszerte segíti az embereket egy jobb élet és az anyagi függetlenség elérésében. Ezzel összhangban, a Sunrider elkötelezett híve a világ jobbá, változatossá és emberbarátibbá tételének. Oktatás, egészség, művészetek és a környezet - csak néhány azok közül a területek közül, ahol a Sunrider szeretne javítani az emberek életén.

 • Egészség
  2016-04-27 08:05:17

  EGÉSZSÉG
  A sikeres élet része az egészséges élet. A Sunrider deklarált célja nemcsak az igazán tápláló termékek biztosítása, hanem olyan programok támogatása is, amelyek egészségesebb és teljesebb jövőt igyekeznek teremteni mindannyiunknak.

Szavazz Te is !

Neked melyik fontosabb az életedben?
pénz
egészség
Asztali nézet