MENÜ

NEMZETKÖZI KAMPÁNY AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS JÓLÉTÉRT!
Regeneráció Filozófiája

Dr. Chen interjú: ‘A szépség és egészségért…a növényekben rejlő titok

 

 

 

 

K. Ön híres arról, hogy nagyon sok növényi alapú terméket fejlesztett ki a Sunrider számára. Beszélne ezekről?

V. Igen. A Sunrider olyan növényi termékeket kínál, amelyek formulái a „Regeneráció Filozófiája®” alapján készültek. A minőség biztosítása és a növények jótékony hatásának optimalizálása érdekében saját csúcstechnológiájú gyárakat építettünk, így saját magunk tudjuk végezni a kutatás-fejlesztést és a termékgyártást. Az egész gyártási folyamaton belül az“összetevők koncentrálása” a legfontosabb lépés. Mondok egy példát, amely segít megérteni, hogy miért. Ahogy mindnyájan tudjuk, a vörösbor [a reszveratrol és antioxidáns összetevői miatt] és a brokkoli egészségesek, ezért szeretik az emberek annyira. De gondolja, hogy az emberek tényleg elegendő mennyiségben jutnak hozzá a jótékony hatású összetevőkhöz, ha annyiszor isznak vörös bort vagy esznek brokkolit, amilyen gyakran csak képesek? Őszintén, nem. Ahhoz, hogy a remélt mértékű jótékony hatáshoz jussanak, elképzelhetetlen mennyiséget kellene elfogyasztaniuk. Ez az, amiért a koncentrálás olyan elengedhetetlen. Minden Sunrider® termék az “összetevők koncentrálásának” fontossága alapján készült, amihez nekünk megvan a technológiánk, és tudjuk a módszerét is.

 

K. Miben másak a Sunrider® termékek?

V. Csak azért, mert néhány terméket egészségvédő termék címkével látnak el, nem jelenti azt, hogy mind egyformán jók. Ugyanez igaz a kozmetikai termékekre is. A Sunrider leginkább abban különbözik más vállalatoktól, hogy az emberek egészségét és jólétét részesíti igazán előnyben. A termékek egyedülálló, saját eljárással kerülnek formulázásra, amelyek biztosítják az optimális egészséghez szükséges egyensúlyt a szervezet számára. A Sunrider® élelmiszerek a piacon kapható mesterséges vagy vegyi eljárással előállított élelmiszerekkel szemben csak igazi teljes értékű élelmiszerekből készülnek. A fogyasztható élelmiszereinket “igazi élelmiszereknek” nevezzük, mert a Sunrider® élelmiszerek megtartják a természet által megalkotott eredeti élő szervezeteket, így a szervezet jobban fel tudja dolgozni a tápanyagokat.

K. Kérem, ossza meg velünk,  jövőbeli terveit.

V. A Sunrider nem orvosságot, gyógyító vagy divatos termékeket gyárt. Nem a profit a legfőbb szempontunk. Őszintén azon fáradozunk, hogy világszerte segítsünk az embereknek életstílusuk és jólétük javításában. Folytatni kívánjuk a kutatás- és fejlesztést, hogy megfeleljünk a koreai piac igényeinek, és tovább terjeszkedünk, mint az “egészség és szépség” márkája.

Az 1982-ben, a Dr. Tei-Fu Chen által alapított Sunrider International továbbra is a legkiválóbb minőségű termékeket kínálja a fogyasztóknak. A vállalat világközpontja a kaliforniai Torrance városában található, és világszerte több mint 50 országban, több ezer bolttal van jelen.

 


 

Hírek

 • TUDTAD, HOGY....?
  2016-04-27 11:14:50

  ÉLELMISZEREK ÉS  NEM KÉMIAI VEGYÜLETEK

  Szervezetünk az élelmiszereket és nem a kémiai vegyületeket ismeri fel táplálékként. A legtöbb táplálékkiegészítőből hiányzik az élet azon strukturája, amelyet a szervezet élelmiszerként ismer fel.

  VÁLTOZATOSSÁG

  Nincs tökéletes élelmiszer vagy összetevő. A tápanyagok és élelmiszerek széles választéka szükséges az egészséges szervezet számára.

 • A bőr
  2016-04-27 09:22:57

  Mit gondol, melyik az emberi test legnagyobb szervrendszere? A bőr. Amikor fáradtak vagyunk, vagy nem érezzük jól magunkat, az első árulkodó jel az arc színében jelentkezik—bőrünk veszít a fényéből és feszességéből. Ezért a bőrünknek nem csak kívülről, de belülről is szüksége van a gondoskodásra. Amilyen mértékben segítenek a gyógynövények a szervezet egészségének megőrzésében, olyan mértékben fog javulni a bőrünk megjelenése is.

 • Üzleti lehetőség
  2016-04-27 08:06:49

  A Sunrider International széles körben ismert arról, hogy az általa kínált üzleti lehetőséggel világszerte segíti az embereket egy jobb élet és az anyagi függetlenség elérésében. Ezzel összhangban, a Sunrider elkötelezett híve a világ jobbá, változatossá és emberbarátibbá tételének. Oktatás, egészség, művészetek és a környezet - csak néhány azok közül a területek közül, ahol a Sunrider szeretne javítani az emberek életén.

 • Egészség
  2016-04-27 08:05:17

  EGÉSZSÉG
  A sikeres élet része az egészséges élet. A Sunrider deklarált célja nemcsak az igazán tápláló termékek biztosítása, hanem olyan programok támogatása is, amelyek egészségesebb és teljesebb jövőt igyekeznek teremteni mindannyiunknak.

Szavazz Te is !

Neked melyik fontosabb az életedben?
pénz
egészség
Asztali nézet