MENÜ

NEMZETKÖZI KAMPÁNY AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS JÓLÉTÉRT!
Regeneráció Filozófiája

FORTUNE DELIGHT- A TERMÉSZET ÍZE


1 doboz/10 tasakot tartalmaz, 
melyet tasakonként 1,5 liter vízzel keverünk

 

Összetétele: Camellia-kivonat, Krizatémvirág-kivonat, Jázmín-kivonat, Lalangfűgyökér-kivonat, Almalé

 

 

Fő összetevője a zöld tea, tudományos nevén a Camellia Sinensis, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású katekineket. Ezek jó hatásfokkal kötik meg az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabad gyököket.

Segíti a szervezet kiválasztó funkcióit és így hozzájárul a méreganyagok eltávolításához. KISÖPRI A SEJTEKET KÖRÜLVEVŐ NYIROKRENDSZERT, szervezetünk szennycsatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a Nyirokrendszer passzív, a benne lévő nedveket nem hajtja- pumpálja a szív, mint a vért, s általában csak testmozgással lehet nagyobb munkára fogni. Ám, ha a testmozgás elmarad.....

 

Fortune Delight ital eltávolítja az izomszövetegből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat, illetve egyéb salakanyagokat. Így segítve a szervezetet a harmónikusabb működésben. A "Forcsi" fontos segítség a daganatos megbetegedések megelőzéséért vívott harcban.

 

A zsír lebomlásakor keletkezett, vízben oldódó lipoproteineket a véráramon keresztül az izmokba juttatja, ahol a szervezet egyszerű cukrokra (szőlőcukor) bontva szükség szerint képes elégetni, így segítve az izmok fejlesztését, míg a fölös mennyiség a kiválasztó rendszeren keresztül távozik a szervezetből.

hidegen és melegen is fogyasztható, citrom, málna, barack és natúr ízekben.

 

Ha a saját szemével szeretne meggyőződni a FORTUNE DELIGHT tisztító hatásáról, nézze meg az alábbi videót:

http://www.sunrider.com/Hng/WebForm/Products/ProductDemo.aspx?Page=1

 

Hírek

 • TUDTAD, HOGY....?
  2016-04-27 11:14:50

  ÉLELMISZEREK ÉS  NEM KÉMIAI VEGYÜLETEK

  Szervezetünk az élelmiszereket és nem a kémiai vegyületeket ismeri fel táplálékként. A legtöbb táplálékkiegészítőből hiányzik az élet azon strukturája, amelyet a szervezet élelmiszerként ismer fel.

  VÁLTOZATOSSÁG

  Nincs tökéletes élelmiszer vagy összetevő. A tápanyagok és élelmiszerek széles választéka szükséges az egészséges szervezet számára.

 • A bőr
  2016-04-27 09:22:57

  Mit gondol, melyik az emberi test legnagyobb szervrendszere? A bőr. Amikor fáradtak vagyunk, vagy nem érezzük jól magunkat, az első árulkodó jel az arc színében jelentkezik—bőrünk veszít a fényéből és feszességéből. Ezért a bőrünknek nem csak kívülről, de belülről is szüksége van a gondoskodásra. Amilyen mértékben segítenek a gyógynövények a szervezet egészségének megőrzésében, olyan mértékben fog javulni a bőrünk megjelenése is.

 • Üzleti lehetőség
  2016-04-27 08:06:49

  A Sunrider International széles körben ismert arról, hogy az általa kínált üzleti lehetőséggel világszerte segíti az embereket egy jobb élet és az anyagi függetlenség elérésében. Ezzel összhangban, a Sunrider elkötelezett híve a világ jobbá, változatossá és emberbarátibbá tételének. Oktatás, egészség, művészetek és a környezet - csak néhány azok közül a területek közül, ahol a Sunrider szeretne javítani az emberek életén.

 • Egészség
  2016-04-27 08:05:17

  EGÉSZSÉG
  A sikeres élet része az egészséges élet. A Sunrider deklarált célja nemcsak az igazán tápláló termékek biztosítása, hanem olyan programok támogatása is, amelyek egészségesebb és teljesebb jövőt igyekeznek teremteni mindannyiunknak.

Szavazz Te is !

Neked melyik fontosabb az életedben?
pénz
egészség
Asztali nézet